Η εταιρεία Ξυλοτεχνική Αγγλογάλλος ιδρύθηκε το 1990 με στόχο να πρωτοπορήσει στην παραγωγή ξύλινων μασίφ ή ημιμασίφπορτών κουζίνας, ντουλάπας, επίπλων και μικροεπίπλων.

Συνεχίζοντας έως σήμερα την ανοδική της πορεία, με βασικό μας στόχο την παροχή υψηλών υπηρεσιών, προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα αρίστης ποιότητας.

 

Στην Ξυλοτεχνική Αγγλογάλλος θα ανακαλύψετε μια μεγάλη γκάμα ετοίμων προϊόντων και σχεδίων παράλληλα κατασκευάζουμε τα σχέδια της αρεσκείας σας καθώς παρακολουθούμε τον παλμό των εξελίξεων ώστε να προσφέρουμε πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα και να είμαστε πάντα ο νούμερο 1 συνεργάτης σας.

 

Μελετώντας τις ανάγκες των πελατών μας η εταιρεία μας με την καθημερινή της εξέλιξη σε όλη τη σταδιοδρομία της έως σήμερα μπορεί να σας προσφέρει εξολοκλήρου επενδεδυμένα πορτάκια ταμπλαδωτά και πορτάκια ίσιας γραμμή από MDF σε όλη την ποικιλία φυσικών και τεχνιτών καπλαμάδων.

 

Προσφέρουμε επίσης επενδυμένα και μασιφαρισμένα MDF σε επιθυμητά πάχη και διαστάσεις καθώς και φύλλα πόρτας με επεξεργασία καπλαμάδων κατόπιν παραγγελίας, επίσης και επενδεδυμένους ταμπλάδες στις διαστάσεις που επιθυμείτε.

100%
Ποιότητα Κατασκευής
100%
Αξιοπιστία
100%
Τεχνογνωσία
100%
Ικανοποίηση πελατών